Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

15 november 2009
13:30

Almtuna IS

Referat: Enköpings SK C1 - Almtuna IS

ESK svarade inte för någon av sina bättre matcher då Almtuna gästade Bahcohallen i C1-serien. Gästerna åkte hem med en 3-8 seger sedan man ryckt ifrån i målprotokollet i mitten av den andra perioden.

Almtuna spelade bra och hade ett klart spelövertag över i stort sett hela matchen, men ESK hängde i alla fall med i målprotokollet en stor del av matchen. Första perioden slutade 2-3 till gästerna och i matchens sista tolv minuter tilläts bortalaget göra fyra mål.

Ibland fungerar inte spelet, så är det bara. ESK kan mycket bättre än så här, vilket man visat i tidigare spelade matcher i serien. Det är helt enkelt bara att ta lärdom av detta och att ta nya tag till nästa helg!

Ljuspunkter fanns det flera dessutom. Minnesvärt är Filip Hasas härliga väggspel med Filippa Lindberg, där bara målet som ”kronan på verket” saknades. Eller det härliga backspelet från Jesper Synnerlöv, som i sina bästa stunder av matcher var bäst på hela planen.

Med drygt sju och en halv minut kvar tog ESK timeout och satte då en målsättning att göra minst ett mål innan slutsignalen – vilket man lyckades med!

ESK – Almtuna 3-8 (2-3, 1-5) Skott: 14-50 (8-22, 6-28)

Målen:

Första perioden:
0-1 AIS Adam Fallman
1-1 ESK Adam Mossvik (Viktor Andersson-Karlsson)
1-2 AIS Markus Eklund (Adam Fallman)
1-3 AIS Ludvig Fagerlund (Lukas Fagerlund)

3-8 AIS Adam Fallman (Oscar Comstedt)

Noterbart: Fyra mål och en assist på Almtunas Adam Fallman. Han var alltså inblandad i fem av åtta Almtunamål.

Målvakt, ESK: Pontus Hagman 84%

fre 12 feb 2010, 19:00 Almtuna IS - Enköpings SK C1 2 - 7